Zorg voor je lichaam

Essentiële oliën

Algemene informatie

Door de geschiedenis heen werden essentiële oliën al veel gebruikt in verschillende culturen, vanwege hun therapeutische werking, en worden ze ingezet om de gezondheid en het welzijn van de mensen te ondersteunen.

Misschien heb je wel eens van de geur van een roos, lavendel of vers gesneden munt genoten. Of het sap uit de schil van een rijpe sinaasappel of mandarijn geperst. Dan heb je zeker de aromatische kwaliteit van essentiële oliën al ervaren!!

Hoe mooi is het dan om de specifieke eigenschappen van essentiële oliën in te kunnen zetten ter ondersteuning van onze eigen dagelijkse gezonde leefstijl!!

Simpel, effectief en 100% natuurlijk…

De essentiële oliën van doTERRA zijn 100% puur. Zij bevatten geen zogenaamde vulmiddelen of kunstmatige ingrediënten die de olie aantasten. Ook zijn zij vrij van verontreiniging zoals pesticide en andere chemische substanties. Alle oliën worden getest op veiligheid én kwaliteit.

DoTERRA staat in het Latijns voor “geschenk van de aarde”…

Er zijn verschillende essentiële oliën op de markt van verschillende producenten.

Helaas zijn veel producten aangelengd met synthetische olie of verdunt met een basisolie en kunnen daardoor goedkoop zijn. Dat is ook de reden waarom je deze oliën vaak alleen mag gebruiken in een brander of vernevelaar (diffuser). Maar als je ze niet op de huid (ons grootste orgaan) mag smeren of mag innemen, hoe veilig zijn deze essentiële oliën dan om in te ademen?

Dus wat is belangrijk, zo niet het belangrijkst in je leven? Als het antwoord op deze vraag “de gezondheid van mijzelf en mijn gezin” is, kies dan voor veilige, natuurlijke en goede essentiële oliën.

DoTERRA maakt als enig essentieel oliebedrijf gebruik van een keurmerk CTPG (Certified Pure Therapeutic Grade ®). Dit keurmerk geeft aan dat het om de meest pure oliën gaat. Distillatie gebeurt zeer voorzichtig en secuur en doTERRA werkt alleen met biologisch geteelde planten.

DoTERRA koopt de oliën rechtstreeks bij de beste bronnen in de wereld en biedt lokale kwekers een eerlijke compensatie voor hun werk, wat resulteert in een sterke lokale economie en een gezonde, stabielere toeleveringsketen.

Ontdek welke invloed uzelf kunt hebben op uw welzijn en ondersteuning van zo’n 80% van alledaagse fysieke en/of mentale gezondheidsuitdagingen. En hoe essentiële oliën kunnen bijdrage aan een gezonde leefstijl!

Simpel, effectief en 100% natuurlijk…

Ben je nieuwsgierig naar hoe je met 100% pure essentiële oliën je leefstijl kunt aanvullen, je fitter kunt voelen, nog lekkerder kunt koken, je dieren kunt ondersteunen of zelfs je huis kan schoonmaken?

Neem dan gerust contact met ons op en vraag een gratis sample aan.

Take care of yourself

Esoilutions