Zorg voor je lichaam

Het gebruik

Het gebruik

Essentiële olie is een uniek geschenk uit de natuur. Vaak worden zij ook wel de “levensenergie van de natuur” genoemd. En zijn het hart en de ziel van de planten.
Essentiële oliën zijn de aromatische onderdelen die gewonnen worden uit bloemen, bomen, wortels, struiken en zaden. Zij bepalen niet alleen het aroma van de plant, maar zijn ook van vitaal belang voor de plant om te groeien en te (over)leven. Ook ondersteunen zij de planten bij afweer van insecten, beschermen zij tegen invloeden van buitenaf en ziektes.
Of te wel: Beschermend, herstellend, rustgevend en regenererend.

Essentiële oliën kunnen toegepast worden om onze fysieke en emotionele welzijn te bevorderen, en zijn een natuurlijke manier om voor je gezondheid te zorgen.
Ze zijn eenvoudig in gebruik en brengen tegelijkertijd diepgaande werking in het lichaam teweeg.
Essentiële oliën zijn veilig, effectief en goedkoop in gebruik.

Er zijn 3 manieren om essentiële oliën te gebruiken:
Aromatisch, topisch of intern

Instructies voor het gebruik

DoTERRA geeft bij elke olie duidelijk aan op welke manier deze mag worden toegepast. Aromatisch, wel of niet inwendig, op de huid al dan niet verdund met een neutrale draagolie.

Zorg ervoor dat u alleen 100% pure essentiële oliën met een therapeutische kwaliteit gebruikt en volg altijd de instructies en eventuele waarschuwingen op het etiket. Essentiële oliën mogen NIET in ogen, open gehoorgang, in de neus of in open wonden worden gebruikt. Bij gevoelige huid wordt geadviseerd de essentiële olie extra te verdunnen met een neutrale draagolie.

Staat u onder behandeling van een arts, of bent u zwanger? Raadpleeg dan altijd eerst uw (behandelend) arts voordat u gebruik gaat maken van essentiële oliën.

Ben je nieuwsgierig naar hoe je met 100% pure essentiële oliën je leefstijl kunt aanvullen, je fitter kunt voelen, nog lekkerder kunt koken, je dieren kunt ondersteunen of zelfs je huis kan schoonmaken?

Neem dan gerust contact met ons op en vraag een gratis sample aan.

Handige tips

Jouw gezondheid begint natuurlijk bij een gezonde leefstijl. Dit houdt in: gezonde voeding, voldoende beweging, voldoende rust, zo min mogelijk stress en het voorkomen van toxische lading in je lijf! Daarnaast is het goed om bewust en verstandig met zelfzorg bezig te zijn.

Bekijk het doTERRA E-book met de 100 mogelijkheden om essentiële oliën te gebruiken (klik op de afbeelding)

Ben je nieuwsgierig naar hoe je met 100% pure essentiële oliën je leefstijl kunt aanvullen, je fitter kunt voelen, nog lekkerder kunt koken, je dieren kunt ondersteunen of zelfs je huis kan schoonmaken?

Neem dan gerust contact met ons op en vraag een gratis sample aan.

Bestellen

Wil je essentiële oliën van doTERRA nu al bestellen? Dat kan!!
Om de oliën van doTERRA te bestellen kan je echter niet in een winkel terecht.

En als je gaat werken met deze pure oliën is het erg belangrijk om het juiste advies te krijgen en weten bij wie je terecht kan met vragen.

Klik op onderstaande link om meer informatie te krijgen over het bestellen van essentiële oliën van doTERRA.
https://www.mydoterra.com/estherpikavet/#/

Take care of yourself

Esoilutions