Esoilutions

Over mij

Over mij

Mijn naam is Esther Pikavet. In 2015 ben ik afgestudeerd als sportmasseur. Naast deze opleiding heb ik meerdere massagetechnieken gevolgd, waaronder stoelmassage, triggerpoint, hotstonemassage, Aromatouch therapie en voetreflextherapie.

Mijn interesse in essentiële oliën werd gewekt na de massage opleiding Aromatouch therapie, waar met oliën van dōTERRA wordt gewerkt.

Door mijn interesse in het menselijke lichaam en welzijn kwam ik erachter dat voeten vaak een vergeten onderdeel zijn van het lichaam.

Om het gehele lijf te kunnen ondersteunen, heb ik ervoor gekozen om in 2018 de basisopleiding tot pedicure te volgen bij Kollaart Opleidingen in Haarlem. En in oktober 2019 heb ik de opleiding Medisch Pedicure gevolgd en afgerond om zo mijn kennis verder uit te breiden.

Hygiëne staat bij ons hoog in het vaandel. Zowel voor de gehele praktijkruimte, de te gebruiken instrumenten, maar ook voor u en onszelf.

Onze praktijk is gelegen in het centrum van Haarlem. U bent van harte welkom op afspraak in onze gezellige en rustgevende salon!

Zie voor meer informatie onze contactpagina.

Contact

Take care of yourself

Esoilutions